Porvarillinen näennäiskeskustelu ei kestä totuutta sotakapitalismin seurauksista

03.03.2016 - 13:30

EU-politiikan mukaisessa päätöksenteossa myötävirtaan toimiminen edellyttää poliitikoilta ja virkamiehiltä omantunnon ohitusleikkausta se on selvä. Mikäli julkisuudessa tyytyy keskustelemaan esim. pakolaisongelmasta porvarillis- kapitalistisen yhteiskunnan, kaikelle yhteiskunnallisessa mielessä merkittävälle keskustelulle asettamissa raameissa, tulee huomaamaan kaiken turhuuden.

Kyseiset, kaikelle hyödylliselle keskustelulle ja ratkaisujen hakemiselle asetetut raamit ovat sen poliittisen oikeiston rakentaman "uskomusjärjestelmän" toimesta rajattuja, jonka mukaan yhtiövaltainen uusliberaali kapitalismi ja Washingtonin ja sen liittolaisten pysyvän sodan doktriiniin perustuva geopolitiikka ovat siunaukseksi maapallon kaikille asukkaille. Ne poistavat nälän ja eriarvoisuuden maapallolta, sekä ylläpitävät demokraattisia, ihmisoikeuksia kunnioittavia yhteiskuntarakenteita ja maailmanrauhaa.  Mitä porvarilliseen valtamediaan ja porvarilliseen mediaan ylipäätään tulee, meillä on todellakin paha uskottavuusongelma.

Kaikki tämän "uskomusjärjestelmän" ulkopuolelta tulevat nostot kiusallisesti muistuttavat länsimaisten, "sivistyneiden" yhteiskuntien ja yksilön vastuusta ja siten häiritsevät porvarillis- kapitalistisen, omistamiseen ja ylikuluttamiseen keskittyvän ihmistyypin sielunrauhaa, joka psykologisten kieltomekanismien suojaamana, itsekkäästi ja omahyväisesti nautiskelee sivistyksensä tuottamista hedelmistä. Kuinkas se menikään? 85 rikkainta omistaa saman verran, kuin 3,5 miljardia köyhintä yms. yms.

On selvää, että kaikki tämä vaatii suunnatonta itsepetosta niin koko oikeistoideologian mukaan eläviltä, kuin erityisesti siltä suurpääomalta, jonka asiaa poliittinen oikeistovalta pelkästään ajaa. Tähänhän kaikki suuressa kuvassa perustuukin. Tämä taas kertoo paljon "sivistynyttä" länttä hallitsevan porvarillis- kapitalistisen ihmistyypin luonteesta ja mielenterveydestä.

Tämän itsepetoksen läpäisemään yhteiskuntaan mahtuu yksi puheenaihe kerrallaan ja siitä käytävä, oireisiin keskittyvä näennäiskeskustelu on rajattu yllä mainitsemani uskomusjärjestelmän mukaan. Kaikensorttinen kristillisyyden nimissä harrastettu hurskastelu on tämän uskomusjärjestelmän mukaan pelkästään hyve. Näinhän täällä mennään. Minkäänlaista totuutta maailman kasvavien ongelmien todellisista syistä ei porvarillis-kapitalistinen yhteiskunta näennäiskeskustelijoineen kestä.

Tiedonantaja on pieni ja pienellä rahalla tehty lehti, jonka sanojen totuusarvo kuitenkin lyö laudalta suurella rahalla muka- totuuksia levittävän valtamedian, sekä ylipäätään koko porvarillisen median, mennen tullen.

Viime aikojen puheenaihe MV- lehti osoittautui puhtaasti rasistiseksi ja fasistiseksi julkaisuksi, mutta muun porvarillisen median päätoimittajien nouseminen puolustamaan "totuudenmukaista, vastuullista ja uskottavaa" omaa mediaansa, kuulostaa asiana yhtä irvokkaalta.

Porvarillinen media ei yksinkertaisesti kestä totuutta siitä sotakapitalismista, joka saa aikaan suurimmat ongelmat maapallolla. Me tiedämme myös syyn siihen, miksi se ei sitä kestä.