Maahanmuuttovastaisuus kasvamassa!

08.05.2012 - 11:03
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Nyt on taas se vuodenaika käsillä kun ulkomaaneläviä rientää sankoin joukoin maahamme maahanmuuttokriittisten kauhuksi. Esimakua siitä saatiin tänään kun velipoika näki aika nokkapokan supisuomalaisen ja maahanmuuttajan välillä. Nimittäin tappelu oli ollut melkoinen kun sinitiainen ja kirjosieppo ottivat todenteolla yhteen.

No, ihmekös tuo, sillä onhan paikkakuntani maamme perussuomalaisin kunta ja kait täälläkin suomalaisten lintujen seassa on näitä ns. halla-aholaisia jotka suhtautuvat nuivasti maahanmuuttajiin. Tietysti tunsin lievää pettymystä, että nimenomaan tiaisista löytyy noin karsaasti suhtautuvia muualta tuleviin.

Sitä siinä sitten jäin myös miettimään, että kuinkahan yleistä tuo vastustus muualta tuleviin suomalaisten lintujen piirissä oikein on? Onhan se tavallaan ymmärrettävää jos supisuomalaiset linnut välillä suivaantuvat kun muualta tullaan nokkimaan heidän apajilleen. Ensin lekotellaan talvet etelän lämmössä ja sitten kun alkaa tulla tukalat paikat, niin riennetään kilvan tänne pohjolaan hyvän lintujen sosiaaliturvan perässä. Varmaan suomalaiset linnut hyväksyvät muitta mutkitta työperäisen maahanmuuton mutta sitä on vaikea niellä, että tullaan tänne nauttimaan suomalaisista eduista tekemättä yhteiskunnan hyväksi mitään. Aikansa täällä riekuttuaan ja käyttäen suomalaista vieraanvaraisuutta hyväkseen ne syksyn tullen häipyvät jättäen impivaaralaiset linnut nuolemaan näppejään.

Vainon kohteeksi kotimaissaan joutuneet pääskysetkin tulevat tänne viemään suomalaisten lintujen poikasilta hyttyset ja muut ötökät heidän suistaan - onko millään enää väliä. Röyhkeästi myös otetaan pesänrakennusaineita kysymättä lupaa keneltäkään. Ja ajatelkaa räkättirastaita? Nekin vievät marjat puskista ilman, että mitenkään olisivat hyödyksi yhteiskunnallemme.

Kyllä tässä maahanmuuttajalintujen hyysäämisessä on menty liian pitkälle. Ei muuta kuin turvaverkkoja asentamaan rajoille tai muuten ottaa ohrakyrsä suomalaisen linnuston. Nehän visertävätkin miten sattuu, eikä heillä ole tarkoituskaan opetella visertämään suomeksi. Mitä me teemme monikulttuurisella linnustolla joka tuo tänne vain huonoja tapoja ja kylvävät riitaa sekä raiskaavat suomalaisia lintuja tai ainakin urokset vievät suomalaiset naaraslinnut. Käki on röyhkeydessään kaiken huippu kun ei kehtaa tehdä leipänsä eteen mitään vaan haudottaa munansakin toisten pesissä.

Taisi muuten käydä niin, että se perussuomalainen sinitiainen joutui luovuttamaan pönttönsä eli kotinsa maahanmuuttaja kirjosiepolle. Oli varmaan kaiken lisäksi vielä oikea viskisieppo joka humalapäissään kävi onnettoman tiaisen kimppuun – arvatkaa sieppaako tuollainen käytös? Suomalainen kaikkensa antanut lintu joutuu asunnottomaksi kun tänne päästetään ovet selällään ulkomailta porukkaa vaikka pöntöistä on huutava pula muutenkin.

Ei muuta kuin kovat otteet käyttöön. On perustettava lintujen Homma-foorumi jossa viserretään ja nostetaan isänmaallista henkeä kaiken maailman ulkomailta tulevia lintuja kohtaan. Siitä on lähdettävä, että työnperässä saa tulla ja on elettävä maassa maan tavalla, mutta pakolaisien ja vainon kohteeksi joutuneiden on turha enää ensi keväänä tänne yrittää. Asia on meinaan niin, että ensin laitetaan oman maan lintujen asiat kuntoon ja sitten voidaan harkita pääskysten, västäräkkien ja muiden päästämistä maahan. Lintujen somalit eli räkättirastaat raakataan ilman muuta ulkopuolelle.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (8 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.