VIIKON PAKINA: Tanssii Tähtien Kanssa

09.03.2007 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 10/2007.

Koska eduskuntapuolueiden puheenjohtajat olivat vaaliohjelmien lisäksi esiintyneet jo lähes kaikissa viihdeohjelmissa, eikä heidän välilleen ollut saatu minkäänlaisia eroja, pidettiin hätäkokous ja päätettiin järjestää Tanssii Tähtien Kanssa Special.


Ohjelman juonsivat totuttuun tapaan Marko Bjurström ja Ella Kanninen Tuomaristokin oli vanha tuttu, eli Merja Satulehto (pj), Jukka Haapalainen, Mikko Rasila ja Jorma Uotinen


Tansseiksi oli valittu hidas valssi ja cha-cha. Tanssittuaan kukin pari käskettiin Ellan luo. Ansaitut naurut kirvoitti eräänkin kilpailijan lohkaisu suorituksen jälkeen: "Nyt saunaan ja sitten pihviä ja lohkoperunoita."


Tässä yhteenveto tuomarien arvostelusta:


Matti Vanhanen (parina Sanna Hirvaskari, valssi): "Haki uskottavuutta, mutta sortui paikoitellen kompurointiin ja harha-askeliin. Fuskasi käännöksissä. Rikkonainen niskan ja pään linja"


Päivi Räsänen (parina Marko Keränen, cha-cha): "Tavoitteli diivamaista räväkkyyttä ja "vemputti kivasti peppuaan" (Uotisen ilmaus). Energisyys muuttui loppua kohti repiväksi ja kontrolloimattomaksi."


Eero Heinäluoma (parina Helena Ahti-Hallberg, valssi): "Aloitti paljon lupaavasti ja suostuttelevasti, mutta esitys jäi kylmäksi, ei vaikuttanut aidolta. Kuin Fiskarsin kympin auraa olisi käännelty."


Martti Korhonen (parina Anna Sainila, cha-cha): "Yritystä oli kovasti, mutta alituiset rytmiongelmat häiritsivät. Koreografia liian yksinkertainen ja epäuskottava. Sortui flirttailussa yliyönteihin. Asento romahti lopussa."


Tarja Cronberg (parina Vesa Anttila, valssi): "Hätkähdyttävä asu. Kallistuksissa kylkien linjat katkesivat, nousut ja laskut puuttuivat. Katsoi koko ajan kostein silmin kameraan, jolloin asento ei pysynyt kasassa."


Stefan Wallin (parina Saara Huovinen, cha-cha): "Rohkeaa flirttiä suomenkielisen yleisön suuntaan. Koordinaatio kärsi ajoittain ja jalkatyö sotkeutui."


Jyrki Katainen (puheenjohtajien miesvoittoisuuden takia parina toisen kerran Ahti-Hallberg, valssi): "Tavoitteli saulimaisia elkeitä. Tanssi koukkupolvilla ja jalkatyössä muitakin puutteita, koska hymyili koko ajan kameralle. Asento väkinäinen ja supussa. Ikään kuin ei olisi itsekään uskonut itseensä."


Timo Soini (parina toisen kerran Hirvaskari, cha-cha): "Yritti muuntautua aivan toiseksi ihmiseksi, mutta käveli cha-chan läpi kuin saksalaisen marssin. Liikehdintä tönkköä."



* * *



Yritys saada tanssin avulla tolkkua puheenjohtajista epäonnistui, sillä kaikki saivat tuomaristolta pelkkiä nelosia.


Merja Satulehto lohdutti kilpailijoita: "Kyllä te ootte lutusia, vähän toistaitoisia ja niin samanlaisia. Ilmankos kaikki haluaa olla kaikkien kaa ilman ehtoja."


Jyrki Katainen kiteytti kilpailijoiden tunnot: "Mokista viis, pääasia että päästiin televisioon."


Saapas näkee, miten käy yleisöäänestyksessä.



EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli