VIIKON PAKINA: Kirjeenvaihtoa

09.06.2006 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 23/2006.

Väitimme taannoin, että George W. Bush ei vaivautunut vastaamaan Iranin presidentin Mahmud Ahmadinejadin hänelle lähettämään kirjeeseen. Puhuimme palturia. Bush on kuin onkin lähettänyt vastauskirjeen. Se on tällainen:



* * *


"Presidentti Ahmad Mahmudinejad


Iran, Pahan akseli


Kuunneltuani huolellisesti henkilökuntani valmisteleman yhden minuutin yhteenvedon äskeisestä 15 liuskan kirjeestänne, jossa valitettiin USA:n niin sanotuista hyökkäyssodista, kidutuksesta ja yksipuolisesta Israelin tukemisesta, olen päättänyt sanella sihteerilleni vastauskirjeen, koska olenhan päättäjä.


Ette selvästikään ymmärrä demokratiaa, siksi olettekin osa pahan akselia. Teidät valittiin presidentiksi kansanne enemmistön äänin, kun taas minusta tuli vuonna 2000 presidentti äänten vähemmistöllä.


Teidän viime vaaleissanne käytettiin paperisia äänestyslippuja, mikä mahdollistaa äänten tuplatarkistuksen, kun taas minut valittiin vuonna 2004 kaikissa avainosavaltioissa sähköisillä äänestyskoneilla, ilman jälkeen jääneitä papereita. Meidän demokratiamme on siis ylivoimainen teidän niin kutsuttuun demokratiaanne verrattuna.


Aion noudattaa äärimmäistä pidättyvyyttä käsitellessäni teidän maatanne Irania. Siksi suunnittelen pitäväni pitkän kokouksen Donald Rumsfeldin, Dick Cheneyn ja Richard Perlen kanssa ennen kuin päätän, hyökkäänkö maatanne vastaan tänä kesänä vai marraskuun välivaalien jälkeen.


Iran ja kaikki muut Amerikan viholliset tullaan kukistamaan.


On ilmaantunut uusikin Amerikan vihollinen. Pahantekijöiden lisäksi on nyt pahanpuhujia. Siksi olen antanut määräyksen vakoilla elektronisesti 200 miljoonan amerikkalaisen tietoliikennettä. Koska suosiolukemani ovat pudonneet 26 prosenttiin, tämä merkitsee, että 74 prosenttia amerikkalaisista on pahanpuhujia, jotka esittävät sellaisia kysymyksiä kuin: "Mikä on totuus syyskuun 11. päivästä? Miksi meidät vietiin valheilla Irakin sotaan? Miksi emme saa kiinni Osama bin Ladenia? Miksi olemme yhä Irakissa, vaikka tiedämme nyt, että hyökkäys oli virhe?"


Emme voi sietää tällaista epälojaalisuutta, jos aiomme pysyä vapaana kansakuntana. Dick Cheney on neuvonut minua hoitelemaan ongelman ampumalla näitä ihmisiä päin naamaa.


Meidän täytyy taistella pahanpuhujia vastaan. Tiedämme joidenkin tällaisten terroristien myötäilijöiden nimet: Thomas "Abu" Jefferson, George "Mahmud" Washington ja Benjamin "Ahmed" Franklin. Aion sulkea nämä tyypit Guantanamo Bayhin, paljastaa "perustuslain", jota he jatkuvasti siteeraavat, ja hävittää sen.


Teidän


George W. Bush


Vapaan Maailman Presidentti"



* * *


Quinnipiacin yliopiston 1. kesäkuuta julkistamassa mielipidekyselyssä George W. Bush voitti arvonimen "huonoin presidentti historiassa". "Tuo ei ole reilua", Bush kommentoi. "Olen myös huonoin presidentti matematiikassa, englannissa ja maantiedossa."



EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli