VIIKON PAKINA: Kevätmönkiäinen

27.04.2007 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 17/2007.

Valtioneuvoston iltakoulun tarkkailuluokan lehti Kevätmönkiäinen on taas ilmestynyt. Piltit kirjoittavat muun muassa aiheesta "Elämänmuutos" Poimintoja:



* * *



Minusta on sikamakeeta olla monta päätä pitempi kuin muut, kun Eerokaan ei enää ole hallituksessa Ensteks kivointa on auttaa vaikeuksissa olevia yrityksiä ja osakkeenomistajia pärjäämään paremmin. Vapaa-ajalla leikin Merikukan kaa, saunotaan ja laitetaan pihviä ja uuniperunoita. Näytetään Susanille pitkää nenää..nenää (Matti V)



* * *



Ensin minua pelotti, mutta sitten ei enää pelottanut, koska Sauli ei tullutkaan hallitukseen minua määräilemään. En ole enää Jyrki-boy. Valtiovarainministerinä on nasta olla Kiltti Sailaksen setä auttaa numeroissa. En pelkää sitä, vaikka se on sosialisti. (Jyrki K)



* * *



Minä olen jättiläinen. Hyvästi siltarumpupoliitikon maine. Tekemistä on niin paljon, etten tiedä mistä aloittaisin. Mutta Mauri osaa, Mauri ei mokaa. (Mauri P)



* * *



Kun on pitkä kokemus kansainvälisestä urheilutoiminnasta, niin ulkoministerinkin hommat hoituu. Tunnukseni on "Make love not war" eli turun murteella "Ann ny pikkase äläkä rähjä" Pidän jatkossakin tiivistä yhteyttä äänestäjiin tekstiviesteillä. (Ilkka K)



* * *



Toisin kuin väitetään en ole koskaan ollut EU:n vastustaja enkä vaatinut mitään. Olen sopuisa ja ystävällinen. Siksi valintani ministeriksi oli luonnollinen. Posti on raskas, mutta olen tottunut lentomatkustaja ja tykkään niiden herkuista. (Paavo V)



* * *



Pojat pilkkaa minua blondiksi, mutta minä en välitä. Minäpä osaan monta blondivitsiä, kuten tämän: Blondi menee kaupan kassalle pidellen pientä koiraa ja osoittaa kilpeä, jossa lukee: "Liukuportaissa on pidettävä koira sylissä", ja valittaa: "Minulla meni tunti ennen kuin löysin tämän koiran!" (Liisa H)



* * *



Minua sanotaan asuntoministeriksi, mutta oikeasti olen Suur-Helsingin käskynhaltija eli Gauleiter. Minä liitän Helsinkiin uusia alueita ja järkkään raksayhtiöille uusia bisneksiä. (Jan V)



* * *



Kultalusikka pysyi suussa, Ike uhrautui ulko- ja Paavo ulkomaankauppaministeriksi. Saan olla kotimaassa ja suunnitella lisää ydin-, vesi- ja turvevoimaloita. Kohta jään lomalle ja käyn karaokebaarissa ja sienimetsässä Laitan limanuljaskasoppaa. (Paula L)



* * *



Ike ehti vaatia lisää rahaa armeijalle, vaikka minunhan sitä piti vaatia. Niinpä vaadin Nato-jäsenyyttä. Jyrki kehui, että sillä lailla. (Jyri H)



* * *



On mysteeri, että minut valittiin hallitukseen. Minulla on piileviä kykyjä, joita kukaan ei tiedä. (Suvi L)



* * *



Joukkoon on pujahtanut myös tarkkailuluokalta pudonneen piltin kirjoitus:


Maahanmuuttajat ja terroristit valtaavat Suomen. Miten tässä näin kävi? Voin vain istua ja katsoa silmät pyöreinä mitä kauheaa tapahtuu. (Kari R)



EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli