VIIKON PAKINA: Jännitys tiivistyy

19.05.2006 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 20/2006.

Presidentti George W. Bushin suosio jatkaa laskemistaan, nyt jo alle 30 prosentin.


Bushin lähipiiristä kaikkoaa väkeä kuin rottia uppoavasta laivasta. Ensi syksyn kongressin välivaaleissa Bush uhkaa vetää republikaanipuolueensa omaan syksykierteeseensä.


Monet ennustavatkin uutta sotaa ennen syksyä, todennäköisesti Irania vastaan.* * *


Myöhäisillan talkshow-ohjelmissa Bushista ja Bushin hallinnosta heitetään herjaa yhä estottomammin.


"Presidentti Bushin suosiolukema on kaikkien aikojen alhaisin. Jos Bush voisi vielä kilpailla seuraavissa presidentinvaaleissa, hän häviäisi lintuinfluessalle."


"Edustajainhuone hyväksyi 70 miljardin veroleikkaukset pääomatuloihin, ja se on osa presidentti Bushin "Yhtään miljonääriä ei jätetä heitteille" -ohjelmaa."


"Presidentti Bush sanoi, että 7,5 paunan kalan pyydystäminen oli hänen paras hetkensä presidentiksi tulon jälkeen. Monet historioitsijat ovat samaa mieltä."


"Kun puolustusministeri Donald Rumsfeld puhui Atlantassa torstaina, vihaiset mielenosoittajat keskeyttivät hänet toistuvasti, ja yksi nainen huusi: "Tämä mies on tuomittava vankilaan sotarikoksista." Asian tekee vielä pahemmaksi se, että puolustusministeri puhui Rumsfeldien sukukokouksessa."


"Tutkimuksen mukaan alle neljä kymmenestä amerikkalaisesta opiskelijasta pystyy löytämään kartalta Irakin. Presidentti Bushilla on vastakkainen ongelma – hän ei löydä tietä ulos Irakista."


"Presidentti Bush sanoi, että mitä tulee hirmumyrskyvalmiuteen ensimmäinen askel on "rukoilla, ettei hurrikaania tule". Myöhemmin presidentti myönsi, että se on meidän koko suunnitelmamme."


"Kongressin republikaanit vaativat nyt presidentti Bushia tutkimaan, syyllistyvätkö öljy-yhtiöt hintakiskontaan. Panna Valkoinen talo vastaamaan öljy-yhtiöiden tutkinnasta on kuin panisi Dick Cheneyn vastaamaan aseturvallisuudesta."


"Condoleezza Rice on Bushin hallinnon suosituin jäsen. Asiantuntijat sanovat, että jos väittää olevansa Bushin hallinnon suosituin jäsen, se on sama kuin väittäisi sairastavansa "hyvän" laatuista herpestä."* * *


Sitten kevyempään, mutta niin raastavaan jännitykseen.


Pian selviää, näkyykö Suomelle Valoa ikkunassa Kuin silloin ennen, kun pylly isketään vasten pyllyä Pump-pump ja Kun kello käy.


Saadaanko nauttia La dolce vitaa, löytää Tie uuteen päivään ja huutaa Eläköön elämä ihanasti Laiskotellen?


Vai onko menestys pelkkää Fantasiaa ja taas kerran Hengaillaan Varjoon - suojaan häpeämään ja kysytään tuskaisasti Why yleisön toivottaessa Bye bye baby, Kun aurinko laskee länteen?


Tätä luettaessa tiedetään jo, kisaako Suomi kärkisijoista vai ollaanko ihan Yamma Yammana pukuhuoneessa A little bit surumielisinä heittämässä haaveet Hullusta yöstä.


Lätkän MM-kisathan huipentuvat sunnuntaina.


Kävi niin tai näin, kannattaa pitää mielessä, että Nauravat silmät muistetaan.EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli