Vapputervehdysten keräys alkanut

16.03.2012 - 10:43
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Vapputervehdys on hyvä tapa tukea Tiedonantajaa. / Jenni Haili |

Vapputervehdyksellä Tiedonantajassa voit esittää vastalauseen hallituksen, Euroopan unionin ja rahaeliitin ajamalle kurjistamispolitiikalle. Vapputervehdys Tiedonantajassa on kannanotto työllisyyden, oikeudenmukaisemman tulonjaon, parempien julkisten palvelujen ja todellisen demokratian puolesta. Tervehdyksellä Tiedonantajan vappulehdessä olet myös mukana solidaarisessa kansainvälisessä liikkeessä, joka toimii sotaa, Natoa ja rasismia vastaan.

Työväenlehtiin on perinteisesti kerätty vapputervehdyksiä. Ne ovat poliittisia kannanottoja ja samalla tapa lähettää terveisiä muille lehden lukijoille.

Tiedonantajalle vapputervehdyksillä on myös tärkeä taloudellinen merkitys. Tiedonantaja on ainoa valtakunnallinen viikoittain ilmestyvä poliittinen sanomalehti, joka ei saa eduskunnan jakamaa tiedotustukea. Vapputervehdyksen voit lähettää muutamalla eurolla tai itse valitsemallasi isommalla summalla.

Näin tervehdit

Vapputervehdyksen voit tehdä oheisella lomakkeella tai netissä täällä >>>

Tervehdys maksaa henkilöiltä 5 euroa tai vapaaehtoinen summa. Järjestötervehdys on tekstissä 20 euroa ja ilmoituksena 50 euroa (tai sopimuksen mukaan isompana).

Tervehdyslista tulee palauttamaan 18. huhtikuuta mennessä joko osoitteella Tiedonantaja, Haapaniemenkatu 7-9 B, 00530 Helsinki, faxilla (09) 7743 8160 tai sähköpostilla toimisto [at] tiedonantaja.fi. Nettisivuilla tervehdyksen voi maksaa verkkopankissa, muut tervehdykset maksetaan keräystä järjestävän Spartacus-säätiön tukitileille: Nordea FI20 1511 3007 2002 19 ja Sampo Pankki FI46 8000 1501 4100 71.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (3 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.