Vapputervehdysten kerääminen osa vaalityön loppukiriä

25.03.2011 - 11:06
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Tehkäämme tulevasta työväen vapusta kamppailujen jatkamisen tapahtuma! / TA-arkisto |

Hyvät toverit, on jälleen aika kerätä vapputervehdyksiä Tiedonantajaan. Eduskuntavaaleihin on aikaa kuukausi ja ennakkoäänestykseen sitäkin vähemmän. Nyt alkaa vaalityön loppukiri. Se on oivallinen tilaisuus kerätä myös vapputervehdyksiä ja samalla tehdä tunnetuksi lehteämme.

SKP ja Tiedonantaja eivät heitä esittämiään tavoitteita vaalien jälkeen roskakoriin, vaan kamppailu niiden puolesta jatkuu vaalien jälkeenkin. Tämä vuosi on myös tärkeän ja nykypäivänäkin varoittavan historiallisen tapahtuman tasavuosi. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta maamme kohtalokkaasta viemisestä Hitler-Saksan liittolaisena hyökkäyssotaan.

Tiedonantajassa on kerrottu ja kerrotaan koko vuoden ajan paljon sodan opetuksista. Nämä opetukset on yhdistettävä kamppailuun maamme Nato-jäsenyyttä vastaan ja suomalaisjoukkojen vetämiseksi pikimmiten pois Afganistanin sodasta.

Tehkäämme tulevasta työväen vapusta kamppailujen jatkamisen tapahtuma. Tehkäämme siitä tapahtuma, jolloin rikomme viime vuosien ennätykset vapputervehdysten keräämisessä.

Voit lähettää ja maksaa vapputervehdyksen sähköisesti täältä >>

Vapputervehdysten viimeinen jättöpäivä on keskiviikkona 24. huhtikuuta!

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (2 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.