On vapputervehdysten aika!

19.03.2013 - 10:20
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Vapputervehdys Tiedonantajassa on hyvä tapa esittää tiukka vastalause kokoomusvetoisen hallituksen, EU-herrojen ja rahaeliitin ajamalle leikkauspolitiikalle. / TA |

Vapputervehdys Tiedonantajassa on hyvä tapa esittää tiukka vastalause kokoomusvetoisen hallituksen, EU-herrojen ja rahaeliitin ajamalle leikkauspolitiikalle. Vapputervehdys on kannanotto työllisyyden, oikeudenmukaisemman tulonjaon, parempien julkisten palvelujen ja todellisen demokratian puolesta. Olet myös mukana kansainvälisessä solidaarisuusliikkeessä, joka toimii sotaa, Natoa ja rasismia vastaan.

Työväenlehtien vapputervehdykset ovat tärkeä perinne. Ne ovat poliittisia kannanottoja ja samalla tapa lähettää terveisiä muille lehden lukijoille.

Tervehdys Tiedonantajassa on myös tärkeä taloudellinen tuki lehdelle. Tiedonantaja on ainoa valtakunnallinen viikoittain ilmestyvä poliittinen sanomalehti, joka ei saa eduskunnan jakamaa tiedotustukea.

Tervehdyksen tekeminen on helppoa

Vapputervehdyksen voit tehdä oheisella listalla tai netissä osoitteessa www.tiedonantaja.fi/tilaukset

Tervehdys maksaa henkilöltä 5 euroa tai vapaaehtoisen summan. Järjestötervehdys on tekstissä 20 euroa ja ilmoituksena 50 euroa (tai sopimuksen mukaan suurempana).

Nettisivuilla tervehdyksen voi maksaa verkkopankissa. Muut tervehdykset ja tukimaksut voi tilittää keräystä järjestävän Spartacus-säätiön tukitileille: Nordea FI20 1511 3007 2002 19 ja Danske Bank FI46 8000 1501 4100 71.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.