Tiedonantajan verkkolehti täyttää vuoden

28.01.2011 - 12:55
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Tiedonantaja on myös marxilainen foorumi. / TA |

Tiedonantaja-lehden nykymuotoinen verkkolehti tiedonantaja.fi on ollut netinkäyttäjien luettavissa vuoden ajan. Tänä aikana sivustolla on julkaistu nelisensataa artikkelia ja blogitekstiä. Sivuilta löytyy myös arkisto, josta löytyy lähes 3000 juttua menneiden vuosien Tiedonantajasta. Myös keskustelupalstalla on käynyt vilske.

Tiedonantajan päätoimittaja Erkki Susi kertoo, miten sekä perjantaisin ilmestyvä Tiedonantajan paperilehti sekä verkkolehti tiedonantaja.fi ovat muonittaneet ja tulevat lähikuukausina muonittamaan kommunisteja ja laajemminkin työtätekeviä ja vaihtoehtoa etsiviä ihmisiä informaatiolla siitä, miksi kapitalismi on kriisissä ja mikä on ulospääsy tästä kriisistä.

– Tiedonantajan rooli kevään eduskuntavaalityössä on kahdenlainen: ensiksikin, se varustaa kommunistiset ehdokkaat ja vaalityön tekijät runsaalla tietomäärällä ja toiseksi, sille tilausten hankkiminen, sen irtonumeroiden myyminen ja sen jakaminen auttaa ihmisiä tutustumaan tosiasioihin sekä rehelliseen vasemmistolaiseen vaihtoehtoon ja parhaassa tapauksessa kertomaan niistä muillekin, sanoo Susi.

Joskus ennen vanhaan lehden tilaushankinta oli paljolti tähän työhön vihkiytyneiden asiamiesten hommaa. Nyt asiamieheksi tai -naiseksi pitäisi ruveta jokaisen.

– Tiedonantaja on köyhä lehti, se ei saa siivua eduskuntapuolueiden puoluetuesta eikä sivukaupalla mainoksia. Siksi tilausten hankkiminen, kuten myös vappu- ja uudenvuodentervehdysten kerääminen sekä ympärivuotisesti pyöritettävät tukikeräykset, ovat elintärkeitä, huomauttaa Erkki Susi.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (3 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.