Tiedonantajan ja vastarinnan vuosi 2017

01.01.2017 - 17:15

Tilanteessa, jossa Suomen itsenäisyys ja kansanvalta on alistettu Euroopan unionille ja sotasopimuksille, jolloin uusliberaali politiikka lisää massatyöttömyyttä, jolloin äärioikeistolaisuus nostaa päätään, on Tiedonantaja tarpeellisempi kuin koskaan.

Tiedonantaja on kommunistien ja vastarinnan ääni. Se on vaihtoehtoisen, radikaalin tiedon ja kansalaisten omaehtoisen joukkokamppailun väline.

Tiedonantajalla on myös mahdollisuus profiloitua ja herättää kiinnostusta kaikkien niiden keskuudessa, jotka tarvitsevat etujensa puolestapuhujaa, hakevat radikaalia vastavoimaa markkinoiden mielivallalle, kaipaavat vaihtoehtoa EU:lle ja eurolle. Tiedonantaja edustaa myös maailmanlaajuisen vastuun näkökulmaa.

Suomen kommunistisen puolueen toiminnassa Tiedonantaja on korvaamaton. Se on sitä kaikille, joiden mielestä marxilaisuus, kommunistinen puolue ja sosialismin ihanteet eivät jouda heitettäväksi romukoppaan.

Tiedonantaja voi saada uusia lukijoita ja tilaajia myös kaikista, joiden mielestä politiikan suunnan muuttamisessa tarvitaan laajaa punavihreää yhteistoimintaa ja vasemmiston yhteistyötä.

Tiedonantaja on linjansa vuoksi vallanpitäjien syrjimä. On meistä kiinni, että vastarinnan ääni kuuluu mahdollisimman voimakkaana myös jatkossa.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Pääkirjoitukset

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.