Tiedonantaja ja SKP muuttavat uusiin tiloihin

21.12.2012 - 14:34
(updated: 23.11.2021 - 20:35)
Merihaan toimitilat vaihtuvat kuvassa näkyvän Herttoniemen punatiilitalon kuudennen kerroksen tiloihin vuoden vaihteessa. / Veikko Koivusalo |

Tiedonantaja joutuu muuttamaan pikavauhdilla uusiin tiloihin. Syynä on vesivahinko, joka koskee laajemminkin Merihaan kiinteistöä, joissa lehtemme nyt toimii. Muutto koskee myös samoissa tiloissa toimivia Suomen kommunistisen puolueen, Demokraattisen sivistysliiton, Kommunistisen nuorisoliiton, SKP:n Helsingin piirin, TA-Tieto Oy:n ja Spartacus-säätiön toimistoja.

Uudet tilat kaikille näille yhteisöille ovat löytyneet Herttoniemen metroaseman läheltä, Hitsaajankadulta. Tiedonantajan toimitus ja järjestöjen toimistot muuttavat Kustannusyhtiö TA-Tieto Oy:n vuokraamaan toimistoon joulun ja uudenvuoden välipäivinä. Tilat ovat Hitsaajankatu 9 talon A-rapun kuudennessa kerroksessa.

Nykyisiin tiloihin Merihaassa ei enää palata. Ne menevät pitkäksi aikaa remonttiin. Kun vuokratkin nousivat ja talon tulevaisuus oli epäselvä, päätyivät TA-Tieto, Tiedonantaja ja järjestöt hakemaan uudet, pysyvämmät ja edullisemmat tilat.

Kätevästi metroaseman luona

Lehtemme ja järjestöjen tilat siirtyvät meren rantaa hieman itään päin. Se on myös Helsingin kasvun pääsuunta.

Hitsaajankatu 9:n tilat ovat vain noin 300 metrin päässä Herttoniemen metroasemalta ja Itäväylän vieressä. Paikalle pääsee metron lisäksi helposti myös kauempaa.

Uusissa tiloissa on nykyistä vähän isommat tilat. Siellä on myös hyvä tila kokouksille ja opintotilaisuuksille. Vierestä löytyvät kahvilat, asukastalo Ankkuri ja monet muut palvelut.

Puhelinnumerot ennallaan

Uusi osoite on Hitsaajankatu 9 A 62, 00810 Helsinki 81. Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät sen sijaan ennallaan eli lehtemme keskuksen yhteystiedot ovat (09) 7743810 ja toimisto@tiedonantaja.fi. Myös SKP:n, Helsingin piirin, DSL:n, KomNL:n ja Spartacus-säätiön puhelinnumerot pysyvät ennallaan.

Tukea tarvitaan

Muutto aiheuttaa monenlaisia hankaluuksia ja kustannuksia. Kaikki pyritään hoitamaan niin, että toimintaan ja yhteyksiin ei tule katkoksia. Toivomme kuitenkin, että joulun ja uudenvuoden välisinä päivinä vältetään ottamasta yhteyttä ja varaudutaan siihen, että puhelimeen ei aina vastata.

Muutosta aiheutuvien ylimääräisten kulujen kattamiseksi tarvitaan taloudellista tukea. Sitä voi antaa osallistumalla Tiedonantajan uudenvuodentervehdysten keräämiseen tai SKP:n tukikeräykseen.

Tiedonantajaa voi tukea Spartacus-säätiön järjestämän keräyksen kautta. Tilit ovat Nordea FI20 1511 3007 2002 19 ja DanskeBank FI46 8000 1501 4100 71.

Tukea SKP:lle kerätään tileille Nordea FI66 1011 3000 2253 41 ja DanskeBank FI72 8000 1970 5042 22.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.