Tiedonantaja-festivaali alkaa!

15.02.2021 - 13:30
(updated: 19.02.2021 - 13:20)

Perinteinen lehtijuhla Tiedonantaja-festivaali saa vuonna 2021 täysin uuden muodon. Pandemiatilanteesta johtuen festivaali on hajautettu ympäri maan ja järjestetään useina eri tapahtumina. Alkuvuodesta järjestetään vain webinaareja. Pääjärjestäjinä toimii Tiedonantaja, SKP ja SKP:n piirijärjestöt, Euroopan vasemmisto, DSL:n opintokeskus ja Kommunistinuoret.

Webinaari 16. helmikuuta klo 17:00 yhdessä Kommunistinuorten kanssa:

Rauhanaktivismi ay-liikkeessä

Miten rauhanaktivismi ja solidaarisuustoiminta näkyy ay-liikkeessä tänä päivänä? Ammattiliitoilla on kunniakasta historiaa solidaarisuuden osoittamisesta sekä ympäri maailmaa tapahtuvaa sortoa vastaan protestoimisesta työtaisteluilla ja vaatimuksilla - mutta millä keinoin pyritään vaikuttamaan nyt. Entä miten työntekijöiden kannattaa toimia halutessaan enemmän rauhan ja solidaarisuuden teemoja näkyviin työpaikoilla? Alustukset webinaarissa pitävät JHL:läinen ay-aktiivi Katja Wallin ja opiskelija Heikki Ekman. Keskustelua luotsaa Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packalén.

Mukaan Zoomilla:

Topic: Tiedonantaja-festivaali rauhanaktivismi ay-liikkeessä
Time: Feb 16, 2021 05:00 PM Helsinki

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/91817972221

Meeting ID: 918 1797 2221

Tapahtuma Facebookissa.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.