Tervetuloa Tiedonantaja-festivaalille!

16.09.2011 - 11:03
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Mervi Alanko levitti viime viikolla Tiedonantaja-festivaalin julisteita Tampereella. / Pentti Airola |

Lauantaina kokoonnutaan Tampereelle Tiedonantaja-festivaalille. Tapahtuma kokoaa SKP:n jäsenten ja kannattajien lisäksi laajalti vasemmistolaisia ja punavihreitä voimia keskustelemaan kotimaisista ja kansainvälisistä kamppailukysymyksistä. Mukana on myös kommunististen ja vasemmistolaisten puolueiden edustajia ulkomailta.

Eikä festivaalia ilman musiikkia. Vallan kumouksellinen konsertti tuo estradille sekä vanhastaan tuttuja että uusia esiintyjiä. Jo etukäteen uskaltaa sanoa, että tulossa on hieno musiikkielämys.

SKP:n äänenkannattaja Tiedonantaja on tietenkin ylpeä siitä, että festivaali kantaa sen nimeä. Tiedonantaja on se lehti, joka tuo esille ja analysoi kaikkia niitä teemoja, jotka ovat festivaalillakin keskustelun kohteina. Viime tapahtumat Suomessa ja maailmalla ovat taas kerran osoittaneet, että marxilaista kommunistista lehteä tarvitaan, tarvitaan vastapainoa valtamedialle. Kuten lehden nimikkolaulussa sanotaan ”Tiedonantaja porvareitten metkutpaljastaa. Tuki työläisjoukkojen, ääni luokkakantainen.Ase taistelussamme on Tiedonantaja!”.

Festivaali antakoon myös vauhtia Tiedonantaja-työhön: lehden tilaushankintaan, myyntiin, jakeluun, avustamiseen sekä tukikamppailuun.

Tapaamisiin Tampereella, toverit ja ystävät!

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Pääkirjoitukset

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.