Täyttä häkää

14.09.2007 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 33/2007

Liisa Jaakonsaari (sd) kiitteli puolustusministeri Jyri Häkämiehen Washingtonin-puhetta ja irvaili siihen kielteisesti reagoineiden saaneen "häkämyrkytyksen". Jatketaanpa tästä.


Kokoomus ajaa täyttä häkää Suomen linjan muuttamista takaisin aikaan, jolloin autoissa oli häkäpöntöt.


Kokoomus laskee, että sen Nato-teesit toimivat kuin häkä anopin mökissä sekä menevät kaupaksi ja kansan päähän kuin häkä.


Kokoomus laskee onnistumisensa sen varaan, että häkä on hajuton, mauton, väritön ja ilmaa hieman kevyempi, mutta erittäin syttyvä ja myrkyllinen kaasu, jota ei voi ihmisen aistein havaita.


Häkäkaasun tehon varmistamiseksi kokoomus ei heitä häkälöylyjä, ei avaa häkäpeltiä eikä varoita häkävaarasta.


Kokoomus laskelmoi myös, että vaikka häkämyrkytys on yleensä tapaturmainen, monilla on viehtymys käyttää häkää itsemurhan välineenä. Haaveena on suomalaisten hurmaava joukkoitsemurha, jonka rinnalla Arto Paasilinnan kuvaama hanke on pikku näpertelyä.


Kun pää on häkää täynnä, siihen tuupertunutta voi olla vaikeaa elvyttää. Lievemmissäkin tapauksissa häkämyrkytys voi aiheuttaa pysyviä mielialamuutoksia, puhevaikeuksia ja muistamattomuutta.


Kokoomuksen operaation onnistumisen kannalta suurin pulma ovat häkävaroittimet ja häkähälyttimet tai se, että jotkut keksivät hävittää hään yksinkertaisesti tuulettamalla.* * *Aina kun George W. Bushin hallinto tarvitsee auttajaa, ilmestyy "uusi" Osama bin Ladenin video.


Osamaa tarvitaan todistamaan, että Bushin hallinnon salaliittoteoria syyskuun 11. päivän terrori-iskuista on sittenkin tosi, että Irakissa käydään sotaa al-Qaida-terroristeja vastaan ja että sodanvastustajat ja Osama ovat mielipiteiltään samaa pataa.


Ja Osamaa tarvitaan pohjustamaan mahdollista uutta lavastettua terrori-iskua ja sen jälkeen aloitettavaa hyökkäystä Irania vastaan.


Osama kuoli tiettävästi pakistanilaisessa sotilassairaalassa munuaisten toiminnan pysähdykseen vuonna 2002. Niinpä on käytettävä vanhoja videonauhoja ja vale-Osamaa leikkaa ja liimaa -menetelmällä. Tässä tulee väistämättä myös toheloitua.


Esimerkiksi äskeisen videonauhan "uutuus" yritetään osoittaa tosi kömpelösti. Aina kun "Osama" viittaa sellaisiin tuoreisiin asioihin kuin Nicolas Sarkozyn valintaan Ranskan presidentiksi, Gordon Brownin valintaan Britannian pääministeriksi sekä Hiroshiman ja Nagasakin pommitusten 62-vuotispäivään, videokuva on pysähdyksissä ja puhe, kenen lienee, tulee vain ääninauhalta.


Partansa mustaksi värjännyt "Osama" esittelee myös videolla ennalta nauhoitetun "marttyyrivideon" yhdestä väitetystä 9/11-lkonekaapparista Waleed al Shehristä. Todellisuudessa Waleed al Shehri ei ollut WTC-torniin törmänneessä American Airlinesin lennon 11 koneessa eikä ole kuollut. Hän elää Marokossa ja vaatii viranomaisilta viattomuutensa tunnustamista. Monet muutkin väitetyt konekaapparit ovat elossa.


Mutta onhan Osamakin elossa, yhtä elossa kuin Elvis Presley.EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli