Suomen Sisun aktiivi uhkailee somessa väkivallalla

22.06.2020 - 13:45
(updated: 10.07.2020 - 12:21)
Suomen Sisun toiminnassa on mukana muun muassa Perussuomalaisten kansanedustajia. Kuvakaappaus Olen duunari – vastustan rasismia -sivulta.

Pitkäaikainen Suomen Sisun aktiivi ja Sarastus-verkkojulkaisun perustaja Riku Hautala uhkailee tuoreessa some-viestissään väkivallalla ”marksilaisia”.

Suomen Sisun toiminnassa on mukana muun muassa Perussuomalaisten kansanedustajia sekä puolueen rivijäseniä. Nähtäväksi jää, edustavatko Hautalan näkemykset laajemminkin Suomen Sisun linjaa.

Mitähän Suomen Karl Marx -seurassa mahdetaan pohtia Hautalan mietteistä?

Riku Hautala tunnetaan myös yhtenä äärioikeistolaisen Awakening-tapahtuman järjestäjänä. ”Etnonationalistisena” markkinoitu Awakening on kansainvälinen tapahtuma, jonka osallistujia yhdistää antifeminismi, naisviha ja rasismi.

Vuonna 2007 Hautala tuomittiin seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon. Tuolloin 23-vuotias Hautala oli esiintynyt valelääkärinä ja välittänyt huumausaineita.

Hautalan viestistä kertoi Olen duunari – vastustan rasismia -sivu.

Juttua muokattu 23.6. klo 12: Vaihdettu tieto Suomen Sisun hallituksen jäsenestä aktiiviksi.
Juttua muokattu 10.7. klo 12:20: Hautala tuomittiin seitsemän kuukaudden ehdolliseen vankeustuomioon, ei ehdottomaan

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.