SKP:n keskuskomitea koolla Helsingissä

20.01.2018 - 13:30

Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitea kokoontuu viikonloppuna Helsingissä kaksipäiväiseen kokoukseen päättämään Tiedonantajan lehtiuudistuksesta, puolueen toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja siitä miten kärjistyvää kapitalismia vastaan järjestetään radikaalia joukkotoimintaa.

"Lehti on meille kommunisteille yksi tärkeimmistä työvälineistä."

SKP:n puheenjohtaja JP Väisänen toteaa, että tavoitteena on kaduille kirjoitettu taistelulehti.

Meidän pitää tehdä mediasta – lehdestä, nettityöstä ja someaktivismista – entistä näkyvämpää kapitalismiin vastaista toimintaa, puhua suoraan sosialismista ja työväenluokan tarpeista ja tavoitteista. Lehti on meille kommunisteille yksi tärkeimmistä työvälineistä tässä taistelussa, sanoo Väisänen.

Mahdollisessa uudistuksessa muutettaisiin lehden painatus-, postitus- ja toimitusrakenteita. Muodoltaankin uusi leikattu tabloidi-Tiedonantaja alkaisi vuoden 2018 aikana ilmestyä nykyistä monisivuisempana ja kerran kuukaudessa.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.