SKP:n ja asukaslistan edustajat Helsingin lautakuntiin

23.12.2004 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja:

SKP:n ja asukaslistan valtuustoryhmä ja SKP:n Helsingin piiri ovat nimenneet edustajansa Helsingin kaupungin lautakuntiin ja neuvottelukuntiin.


– Meille tulevissa lautakuntapaikoissa on tärkeää mahdollisuus vaikuttaa siihen, että Helsingin Energian voittovaroja ohjataan peruspalvelujen rahoitukseen ja että peruspalveluja kilpailuttamalla ei toisteta vammaiskuljetussopimuksen kaltaisia virheitä, toteaa kaupunginvaltuutettu Yrjö Hakanen.


SKP:n ja asukaslistan ryhmälle tulee paikat muun muassa liikepalvelulautakuntaan, joka vastaa muun muassa palvelujen kilpailuttamisesta, ja tekniseen lautakuntaan, jonka alaisuudessa ovat energia- ja vesilaitos.


Liikepalvelulautakunnan varsinaiseksi jäsen tulee varavaltuutettu, toimistopäällikkö Olli Salin (sitoutumaton) ja varajäseneksi pääluottamusmies Maija Wilskman (sit., Asukkaiden Helsinki).


Teknisen lautakunnan jäseneksi esitetään erikoistutkija Teuvo Junka ja varajäseneksi lähihoitaja Mia Bryson (sit.).


Suomenkielisen työväenopiston johtokunnan varsinaiseksi jäseneksi esitetään tuottaja Heikki Takkinen (sit., Asukkaiden Helsinki) ja varajäseneksi toimittaja Tytti Kotilainen.


Vapaaehtoistyön neuvottelukunnan jäseneksi tulee lääkäri Esa Tulkki. Helsingin Ammattikoulutalot Oy:n hallituksen jäseneksi esitetään neuvotteleva virkamies Pekka Tiainen (Asukkaiden Helsinki). Keskusvaalilautakunnan varajäseneksi ehdotetaan toimistosihteeri Leena Brunberg.


Valtuustoryhmän esityksestä valitaan lisäksi seitsemän käräjäoikeuden lautamiestä.


SKP:n ja asukaslistan valtuustoryhmän puheenjohtaja on kaupunginvaltuutettu Yrjö Hakanen. Ryhmään kuuluvat lisäksi varavaltuutetut Heikki Takkinen ja Olli Salin. Ryhmän sihteeriksi on valittu Leena Ryömä. Ryhmä aikoo pitää yhteyttä helsinkiläisiin mm. eri puolilla kaupunkia joka kuukausi järjestettävillä tapaamisilla, kotisivuilla, sosiaalineuvonnalla ja yhteistyöllä ay- ja kansalaisliikkeiden kanssa.

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli