Rokkia, räppiä ja rummutusta SKP:n vaalivoiton puolesta

23.02.2007 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 8/2007.

Rock-muusikko ja SKP:n ehdokas Kari Peitsamo villitsi yleisönsä Tampereen ylioppilastalon keikalla viime viikon torstaina. Vahvistuksena hänellä oli kaksi muuta esiintyvää SKP:n ehdokasta, eli tamperelainen Legioonateatterin ohjaaja Jani Moilanen ja helsinkiläinen räp-artisti Steen1 eli Seppo Lampela.


Peitsamo esitti vanhempaa ja uudempaa ohjelmistoaan akustisen kitaran säestyksellä, mukana oli mm. tuore Karin virallinen vaalibiisi. Peitsamon ja Steenin yhteisesiintymisessä oli rajua yhteiskunnallista ja poliittista kritiikkiä.


Sitä oli myös Jani Moilasen ohjaaman ja Make Vartian johtaman La Murga-rumpuryhmän esityksessä, jota vahvisti punalippujen heilutus. Vahva osoitus tästä oli Jani Moilasen lausuma runo Punaorvon vala, jonka taustalla rummutti La Murga-ryhmä.


Kari Peitsamolla on lähiviikkoina tiivis kiertue Tampereen ja lähikuntien ravintolailloissa, häntä voi kuulla ennen vaaleja myös mm. Helsingissä, Vantaalla ja Heinolassa. Peitsamon uusi levy The 30 th anniversary album on myynnissä levykaupoissa.

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli