Muutoksen puolesta, syrjintää vastaan

10.10.2008 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 37 / 10.10.2008

Kuntavaalikamppailun loppukirivaihe on alkamassa. Ennakkoäänestys alkaa jo ensi viikon keskiviikkona.


Eduskuntapuolueet kokoomuksesta perussuomalaisiin yrittävät jälleen kansalaisten lyhytmuistisuuteen luottaen samaa temppua kuin edellisissä, sitä edellisissä ja sitä edellisissä vaaleissa. Taas ne esiintyvät peruspalvelujen ja kaiken muun hyvän ajajina. Samanaikaisesti ne valmistautuvat valtion ja kuntien seuraavissa budjeteissa leikkaamaan ja yksityistämään lisää peruspalveluja sekä lisäämään tavallisten kuntalaisten maksutaakkaa.


Vaaleissa ei pidä antaa uutta valtakirjaa niille, jotka ovat toistuvasti pettäneet ja valmistautuvat jälleen pettämään lupauksensa.


SKP ja sen yhteistyökumppanit ovat toista maata. Ne ovat taistelleet kansalaisliikkeiden osana peruspalvelujen puolesta ja yksityistämistä vastaan vaalien välilläkin. Ja ne pitävät lupauksensa vaalien jälkeenkin.


SKP ja sen yhteistyökumppanit haluavat myös koota entistä laajemman rintaman asukkaiden puolelle. SKP:n ja sen yhteistyökumppaneiden ehdokkaille annettavat äänet ja niiden voitto onkin tehokkain ja itse asiassa ainoa tapa vaikuttaa myös SDP:n, vasemmistoliiton, vihreiden ja muiden linjaan niin, että ne irtaantuvat kokoomusvetoisesta politiikasta.


SKP:n ja sen kumppaneiden vaalityön loppukiriin tarvitaan juuri nyt entistä enemmän muitakin kuin ehdokkaita ja heidän tukiryhmiään. Kaikkia tarvitaan. Vain näin voidaan tasoittaa etumatkaa, jota muut puolueet saavat suurilla puoluetuki- ja muilla rahoilla sekä valtamedian suomalla julkisuudella.


Vaaleista on tehtävä myös protesti epädemokraattista, kansalaisten oikeustajun vastaista syrjintää vastaan, jota valtamedia harjoittaa.


Valtamedia on jälleen valinnut kuntavaaleissa puolensa antamalla joillekin puolueille etuoikeutetun aseman ja syrjimällä toisia. Tekosyynä valtamedia käyttää "journalistisia perusteita" sekä sitä, että sen suosimat puolueet ovat eduskuntapuolueita. Mutta varsinkaan kuntavaaleissa ei ole mitään perusteita syrjiä mitään kunnallishallinnossa edustettuina olevia puolueita, ovatpa ne eduskunnassa tai eivät.


Kyse onkin demokratian, sananvapauden ja oikeusvaltioperiaatteen vastaisesta poliittisesta syrjinnästä, joka kohdistuu viime kädessä kansalaisiin riistäessään heiltä mahdollisuuden vapaasti tutustua kaikkiin vaaleihin osallistuviin poliittisiin voimiin ja vapaasti harkita ketä äänestää. Sillä ei ole mitään tekemistä journalismin kanssa, journalismin häpäisemisen kanssa sitäkin enemmän.


Siis muutoksen puolesta ja syrjintää vastaan mukaan vaalikamppailun loppukiriin takomaan voittoa SKP:lle, siis asukkaiden suurelle enemmistölle.ERKKI SUSI

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli