"Muhammedin tunnustukset"

23.03.2007 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: ERKKI SUSI

Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon kertoi viime viikon torstaina, että Guantánamon vankileirillä pidettävä "al-Qaidan kolmanneksi merkittävin johtaja" Khalid Sheikh Muhammed on tunnustanut syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskut.


Pentagon julkisti 26-sivuisen muistion, jonka väitetään perustuvan Muhammedin tunnustuksiin häntä kuulleen sotilaspaneelin edessä. Osa muistiosta pidettiin salaisena.


Muistion mukaan Muhammed sanoi: "Minä olin vastuussa syyskuun 11. päivän operaatiosta A:sta Ö:hön."


Muistion mukaan Muhammed luetteli pitkän listan iskuja, joihin hän joko oli osallistunut tai joita hän oli suunnitellut: murhayritykset USA:n entisiä presidenttejä Bill Clintonia ja Jimmy Carteria vastaan, vuoden 1993 pommi-isku World Trade Centerissä New Yorkissa, pilvenpiirtäjien tuhoaminen USA:ssa, Panaman kanavan pommittaminen, Lontoon Big Benin tuhoaminen ja iso joukko muita.


Muhammedin väitetään tunnustaneen myös, että hän murhasi Wall Streetin toimittajan Daniel Pearlin Pakistanissa 2002. Erikoista on, että tämä murha ei sisältynyt Pentagonin muistion alkuperäiseen versioon. Se lisättiin vasta myöhemmin.


Voi vähän liioitellen sanoa, että listalta puuttuivat vain John F. Kennedyn murha ja hirmumyrsky Katrinan aiheuttaminen.




Valtamedia nieli purematta



Todellisuudessa emme edes tiedä, onko Muhammed elossa vain kuollut, onko hän Guantánamossa, ja jos on, onko hän tunnustanut mitään tuollaista. Meillä on vain Pentagonin sana. Se on joka tapauksessa selvää, että jos Muhammed on todella tunnustanut mielikuvituksellisen määrän terroritekoja, hän on tehnyt sen pitkien ja perusteellisten kidutusten jälkeen.


Läntinen valtamedia on vuosikymmenet kauhistellut Stalinin näytösoikeudenkäyntejä, joissa syytetyt tunnustivat vuolaasti syyllisyytensä kaikkiin syyttäjän väittämiin rikoksiin. Nyt samainen valtamedia kertoi "Muhammedin tunnustuksista" kissan kokoisin otsikoin ikään kuin kiistattomana tosiasiana ja vain muutamilla kysymysmerkeillä uutista koristellen.


Siihenkään ei kiinnitetty mitään huomiota, että "Muhammedin tunnustuksiin" oli päässyt livahtamaan yksi paljastava ja koko Pentagonin muistion kyseenalaiseksi tekevä kohta.


Muistion mukaan Muhammed kertoi pian syyskuun 11. päivän jälkeen suunnitelleensa terrorihyökkäysten toista aaltoa ja uusien pilvenpiirtäjien räjäyttämistä, mukaan lukien Plaza Bank Washingtonin osavaltiossa. Plaza Bankin rakennus kuitenkin valmistui vasta vuoden 2006 alkupuolella.




Tekohengitystä 9/11-salaliittoteorialle



Tärkein "Muhammedin tunnustuksista" on tietenkin syyskuun 11. päivän terrori-iskuja koskeva. George W. Bushin hallinnon tyrkyttämän virallisen salaliittoteorian mukaan iskut tekivät al-Qaida-terroristit Osama bin Ladenin johdolla. Al-Qaidan perustivat Neuvostoliittoa ja sen tukemaa Afganistanin hallitusta vastaan taistelemaan tunnetusti CIA sekä Pakistanin tiedustelupalvelu ISI.


Virallinen salaliittoteoria on aste asteelta murentunut. Tuoreimpia iskuja sitä vastaan ovat todisteet, joiden mukaan niin WTC:n kaksoistornit kuin lentokoneiden törmäykseltä kokonaan säästynyt WTC 7 sortuivat kontrolloitujen räjäytysten seurauksena.


BBC yritti muutama viikko sitten esittämällään dokumenttiohjelmalla pönkittää virallista salaliittoteoriaa, mutta tulikin vahingossa paljastaneeksi, että sen New Yorkin kirjeenvaihtaja sai tiedon WTC 7:n romahtamisesta jo ennen kuin se oli tapahtunutkaan.


Nyt meidän halutaan uskovan tämän salaliittoteorian uutta versiota, jonka mukaan iskujen pääsuunnittelija oli Muhammed.


Nyt meidän halutaan uskovan, että ihmemies Muhammed muun muassa:


– onnistui lamauttamaan FBI:n terrorisminvastaiset tutkimukset ennen syyskuun 11. päivää;


– onnistui järjestämään syyskuun 11. päiväksi USA:n asevoimien sota- ja terrorisminvastaiset harjoitukset, jotka sekoittivat ilmapuolustuksen toiminnan niin, että se ei pystynyt puuttumaan tapahtumiin millään tavalla;


– onnistui asentamaan kolmeen vartioituun WTC-torniin räjähdyspanokset;


– kehotti jalomielisesti Pentagonin johtavia virkailijoita välttämään lentämistä liikennekoneilla 11.9.;


– järjesti ennen syyskuun 11. päivää pörssissä ennätysmäisen keinottelun 11. päivän onnettomuuskoneiden omistajayhtiöiden osakkeilla;


– neuvoi salaista palvelua olemaan siirtämättä presidentti Bushia turvaan floridalaisesta peruskoulusta antamalla sen ymmärtää, ettei hän ollut maalitaulu 11.9.


Ja niin edelleen.




Uuden "terrori-iskun" pohjustusta?



Monet seikat viittaavat siihen, että "Muhammedin tunnustukset" on Bushin hallinnon Psyop, psykologinen operaatio, jolla yritetään pönkittää murenemassa olevaa virallista salaliittoteoriaa, siirtää suuren yleisön huomiota pois Irakin miehityssodan syvenevistä vaikeuksista ja oikeuttaa USA:n harjoittama, jo yli viisi vuotta kestänyt kansainvälinen laittomuus, provosoimattomat sodat, salamurhat, salaiset vankien kuljetukset, salaiset vankilat ja kidutus.


Pois suljettu ei ole sekään, että "Muhammedin tunnustuksilla" pohjustetaan uutta tehtailtua terrori-iskua, jota voitaisiin käyttää tekosyynä hyökkäykseen Irania vastaan.

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli