– Miksi jouluaatto muistuttaa tavallista työpäivää?

23.12.2004 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: HÄNTÄPÄÄN VALVOJA

Kun tuo joulu tuppaa meille aikuisille jo olemaan vähän vähemmän hauska asia kuin toivottavasti sentään vielä lapsille, ehkä on syytä yrittää vääntää "juhlista jaloimmasta" edes jotakin iloa irti vaikka sitten vain vitsintyngän voimalla:* * *– Miksi jouluaatto muistuttaa tavallista työpäivää?


– Teet itse kaikki hommat, mutta lihava mies puvussa saa kaiken kunnian.H H H– Mikä on huonomuististen joululaulu?


– Koska meillä on joulu?* * *– Mikä on joulupukin vastakohta?


– Juhannuskuttu.* * *– Miksi joulupukki meni psykiatrille?


– Hän ei enää uskonut itseensä.* * *Mutta eipä jäädä tuijottamaan vain omaa joulunapaamme vaan katsokaamme myös mitä muualla päin maailmaa tapahtuu:* * *Tavallisesti luotettavien tiedustelulähteiden mukaan miehitetyillä Palestiinalaisalueilla suurin piirtein Betlehemin tienoilla on perjantain ja lauantain välisenä yönä odotettavissa jotakin tavallisuudesta poikkeavaa joukkotoimintaa, jonka tarkemmasta luonteesta ja riskiluokituksesta turvallisuuspalvelu Mossad ei vielä kuitenkaan ole saanut tarkempaa selvyyttä. Myös outoa valoilmiötä taivaalla pelätään.


Varmuuden vuoksi Israelin armeijan terrorismin vastainen yksikkö ja USA:n Lähi-idän sotilasesikunnan nopean toiminnan erikoisjoukko ovat yhdessä eristäneet kaupungin ja pystyttäneet tarkastuspisteitä sisääntuloteiden varrelle.


Läpi pääsee vain, jos tulijan papereista selvästi ilmenee että hän on saapumassa kaupunkiin verolle pantavaksi. Myös majatalohuoneen ennakkovarausvahvistus on ehdottomasti näytettävä passipoliiseille, koska seudulla on väliaikainen majoituskapasiteetin vajaus.


Raskaana olevia naisia ei sen sijaan päästetä tiesulkujen läpi. Kerran jo hyvän aikaa sitten yksi päästettiin, ja tapauksesta kohutaan vieläkin.* * *Oli miten ole, täällä pohjan perukoilla sen sijaan me toivotam toisillemme ja itse kullekin säädylle Hyvää Joulua!

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli