Mikä on Tampereen siivoojien asema?

31.08.2007 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Lue lisää Tiedonantajasta nro 31/2007

Tampereen kaupungin tilakeskuksen siivoustuotantoyksikössä on voimassa tulospalkkiojärjestelmä. Siivoustuotantoyksikkö on tulosyksikkö, jolle on määritelty tulostavoitteet ja niiden pohjalta tulospalkkiot.


– Perusedellytyksenä kannustepalkkioiden maksamiselle on, että tilakeskuksen kokonaistulos on asetettua tavoitetta parempi, sanoo kaupunginvaltuutettu Jari Heinonen (skp) 15. elokuuta tekemässään valtuustokyselyssä.


Pääperiaatteena on, että yksikkökohtaiset tulospalkkiot muodostuvat yksikön taloudellisesta tulostavoitteesta, toimintajärjestelmän toteuttamisesta, kriittisten menestystekijöiden toteuttamisesta ja palvelutasokyselystä.


– Mitkä ovat siivoustuotantoyksikön tulospalkkion maksamisen edellytykset vuodelta 2006? Millainen oli taloudellinen tulos, miten yksikön kriittiset menestystekijät toteutuivat, millainen oli palvelutasokyselyn tulos ja paljonko kaiken kaikkiaan on maksettu tulospalkkiota siivoustyöntekijöille?


Vastauksessaan pormestari Timo P. Nieminen (kok) selvitti, että siivoustuotantoyksikön tulos on parantunut ja tulospalkkiota on maksettu sen mukaisesti. Myös työn jälki on parantunut ja koko yksikkö on nousussa, ainoastaan sairauspoissaolot ovat lisääntyneet hieman....HANNU OITTINEN

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli