Keywords:

Lapinlahden Linnut mukana Joukkovoimassa

10.03.2016 - 13:15

Legendaarinen yhtye Lapinlahden Linnut esiintyy lauantaina Joukkovoiman mielenosoituksessa. Linnut nousevat lavalle Hakaniemessä klo 16.35.

Vuonna 1983 perustettu yhtye teki aktiiviuransa aikana yli 2 500 keikkaa ja toistakymmentä levyä. Lapinlahden Linnut piti jäähyväiskiertueensa 2013.

"Mä olen ehdottomasti agitaattori."

Linnuissa alusta asti mukana ollut laulaja ja saksofonisti Timo Eränkö on tuttu näky mielenosoituksissa. Eränkö kertoi Tiedonantajan haastattelussa, miten kunnon mielenosoitus virkistää mieltä.

– Mä olen ehdottomasti agitaattori. Kaikki aidot taitelijat on. Ei semmoinen ole mikään taitelija, joka maalaa vaan kauniita kuvia. Tämä on brechtiläistä burleskia.

– Me eletään kapitalismissa, ja silloin täällä vallitsee tietyt selkeäpiirteiset lainalaisuudet. Ne on opittava kantapään kautta. Ennen kuin muutos on mahdollinen, on tunnettava ruoskaniskut selässään.

Joukkovoiman lavalla nähdään myös niin ikään legendan mitat täyttävä Kari Peitsamo.

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.