Kuollut mies kummittelee

18.09.2009 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 34/18.9.2009

Aina syyskuun 11. päivän terrori-iskujen vuosipäivän tienoilla, aina kun USA:n sotatoimet jossain päin maailmaa sujuvat huonosti, sen miestappiot lisääntyvät ja sen valvomat huijausvaalit paljastuvat, aina kun täytyy muistuttaa terroristien vihasta Israelia ja USA:n Israelille alisteista politiikkaa kohtaan, aina silloin ilmestyy jollekin CIA:n valvomalle tv-kanavalle tai nettisivulle Osama bin Ladenin ääninauha–takavuosina jopa videonauha–vakuuttamaan USA:n ja muun maailman suuren yleisön siitä, että terrori-iskut järjestivät Osama ja al-Qaida, että ne vihaavat länsimaita ja että ne voivat iskeä uudestaan koska tahansa. Siksi on kannatettava sotaa Irakissa, Afganistanissa ja muualla.


Niin tapahtui myös tänä vuonna 14. syyskuuta. Ja kuten ennenkin, "Osaman" puhe tuki joka kohdassa USA:n virallisia tulkintoja ja syytöksiä ja "osoitti" Charlie Sheenin ja muiden 9/11 totuusliikkeen aktivistien sekä terrori-iskujen uutta tutkintaa adressilla vaatineiden 80000 newyorkilaisen olevan väärässä.


Yhä useammat tiedustelu- ja terrorismianalyytikot ja muutkin kriittiset ihmiset uskovat, että Osama on ollut kuolleena jo monta vuotta, että Osama-nauhat ovat väärennöksiä ja että länsivallat pitävät Osamaa "elossa" saadakseen suuren yleisön tuen "terrorisminvastaiselle sodalle". Eli kuten entinen USA:n ulkomaantiedustelun virkailija ja kansainvälisten suhteiden professori Angelo M. Codevilla sanoi: "Kaikki todisteet viittaavat siihen, että Elvis Presley on enemmän elossa tänään kuin Osama bin Laden."


Mutta Osama on käyttökelpoinen niin kauan kuin suuren yleisön enemmistö varsinkin USA:ssa uskoo hänen olevan elossa.



ERKKI SUSI

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli