KAPEAHARTEINEN MIES: Musta joulupukki

23.12.2005 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 47/2005.

Ei pidä olla ennakkoluuloinen. Täytyy olla täysillä mukana teknisessä kehityksessä. Pitää antaa joululahjoja ja tehdä uuden vuoden lupauksia.


Kapeaharteinen näki puistossa kaksi kylmissään olevaa ns. puistokemistiä. Mutta yllätys, yllätys: kummallakin oli korvallaan kännykkä!


Siinä samassa Kapeaharteinen teki päätöksen joka pitää: nyt lopetetaan jurnutus, ainakin parin vuoden kuluttua pitää kännykkä olla omallakin korvalla. Olisi aiheita tekstiviesteihin.


Toivottavasti Herra Joulupukki kuulee.



* * *


Torstaina Kapeaharteinen söi kolme suolasilakkaa, puolikkaan sipulia, juureen tehtyä hapanta ruisleipää, kunnon voita ja tuli niin tyrnä olo. Monellako kalalla se Jeesus ruokkikaan niin pirusti porukkaa?


Lähetin viestin YLE:lle ja muilla kanaville: Lahjoittakaa hyvän tahdon eleenä jouluksi kaikki kaksikymmentä (20) kokkiohjelmaanne Afrikkaan ja muille nälkää näkeville kansoille. Saa mennä Ruotsin Tiinakin vaikka on hyvän näköinen.


Kenties niistä tulee tyhjästä pullottava vatsa kylläiseksi.



* * *


On se ihanaa, että kaikilla Vasemmistoliittoon kätkeytyneillä kommunisteilla on oma presidenttiehdokas. Toivottavasti kukaan ei kuvittele, että he kannattavat Tarjaa kuin köysi hirtettyä.


Oli hienoa lukea kaikille vasliiton 10 000 jäsenelle jaettu veljeslehden vaalilehti. Siellä itse kukin entinen kommunisti tai porvari keksi toinen toistaan upeampia perusteita, miksi juuri Tarja on paras presidentti.


Näin muuttuu maailma Eskoseni.


Kapeaharteinen, varsinainen vanhempi liberaali (supo), on vaalikeskusteluissa pannut merkille, ettei Tarja sentään aivan kaikkein törkeimpiä porvarien väitteitä pane järjestykseen.


Mutta olisiko vasliiton omallakaan naisella ollut siihen kanttia – ja tietoa?


Mitä tuo porvarillinen koululaitos nyt ihmisille syöttää. Pakkopullaa. Ihanaa, että meillä on sentään ikioma



* * *


– Hahaa, nytpä jäit kiinni! ihasteli eräs lukija viimeviikkoisen Kapeaharteisen vuoksi. – Vai että olisimme välttäneet talvisodan, jos olisimme antaneet tykinkantaman verran maata ryssille Kannakselta? Ja että Viipuri olisi yhä meidän. Höpö höpö, etkö tiedä miten Baltian maiden kävi? Sama kohtalo olisi ollut meillä edessä.


Ilahtunut lukija on ilmeisesti suomalaisten historian tutkijoiden ilmiselvä uhri. Suomalaiset, pääasiassa porvarilliset, historiatutkijat eivät lähde tosiasioista. Heillä on huono omatunto. Heidän pitää perustaa "tieteellinen" näyttönsä jossitteluun: kun Baltian maissa vuonna 1940 kävi näin, ilmeisesti Suomessa olisi käynyt samoin, jos, jos, jos, jos olisimme antaneet ne 30 kilometriä.



* * *


Kapeaharteinen on pitkämielinen ja ymmärtäväinen henkilö. Ainakin omasta mielestään. Sen vuoksi hän ymmärtää näitä jossittelija-historian tutkijoita. Ja siitäpä lähtikin upea uuden vuoden tina:


Haaste kaikille itseään kunnioittaville suomalaisille historian tutkijoille:


Kertokaa meille millainen Suomi olisi tänään, jos liittolaisemme Adolf Hitlerin Saksa olisi voittanut toisen maailmansodan? Jos, jos, jos.


Missä olisi Gestapon päämaja Helsingissä? Hotelli Kämpissä vai entisen valtiollisen poliisin päämajassa Ratakadulla? Miten olisi sen demokratian laita?


Mikä olisi oman ohranamme, nykyisen Suojelupoliisin asema suhteessa Gestapoon?



* * *


Musta Joulupukki? Miksi ei ole tunnustettu, että kaikki joulupukit eivät sentään tule Korvatunturilta?


Voi olla myös mustia joulupukkeja. Hyvää joulua!

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli