Joukkovoima tukee veturimiesten työtaistelua

15.08.2017 - 12:45

Joukkovoima tukee veturimiesten poliittista työtaistelua ja jakaa heidän kanssaan yhteisen huolen valtionyhtiöiden yksityistämisestä. Ei ole oikein siirtää yhteisiä rahojamme ja omaisuuttamme yksityisiin taskuihin. Veturimiesten liiton mukaan VR on kansainvälisessä vertailussa omassa luokassaan mitä kustannustehokkuutteen tulee.

Joukkovoima ei usko, että luvatut edut – halvemmat matkat ja parempi palvelu – olisivat saavutettavissa huonosti valmistellun ja hätäisen kilpailun avaamisen myötä. Valtiolle tuloja tuovan yhtiön pilkkominen yksityisomistuksessa oleviin osiin vaikuttaa keinolta maksimoida hyvävelikerhon voitot ennen vaalikauden loppua.

Ruotsin mallista valtavat menot

Ministeritasolta hehkutettu Ruotsin malli on siellä aiheuttanut valtiolle valtavat menot.

Meidän kaikkien etu tehdä nämä parannukset nykyisen järjestelmän puitteissa. Näytetään yhdessä, kenelle rautatiet oikeasti kuuluvat.

Joukkovoima kehottaakin ihmisiä kirjoittamaan katuliiduilla vapaavalintaiselle rautatieasemalle tai seisakkeelle terveiset ministeri Bernerille. Viestistä voi ottaa kuvan ja levittää sitä sosiaalisessa mediassa ja osoittaa näin tukea lakolle.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.