Joensuussa tempaistiin ilmastolain puolesta

22.02.2012 - 10:44
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Laskiaistiistaina järjestettiin Joensuussakin lumiukkojen ja akkojen tempaus. / Hannu Ketoharju |

Laskiaistiistaina järjestettiin Joensuussakin lumiukkojen ja akkojen tempaus ilmastolain puolesta osana Maanystävien valtakunnallista kampanjaa. Joukko nuorekkaita ihmisiä oli auttamassa käytännön järjestelyissä.

– Ihan hyvin on väkeä pysähdellyt, monet kulkijat ovat innostuneet tekemään lumiukkoja, kertoo tapahtuman paikallinen järjestelijä opiskelija Eija Kärkkäinen.

– Vanhemmiltakin ihmisiltä on tullut myönteistä palautetta, tyyliin hyvä että joku tekee jotain. Kyllä ilmastolain tarve tulee paremmin tunnetuksi tällaisten tempausten avulla ja lumiukot ja akat ovat tyytyväisiä.

– Pienellä porukalla me tämä tapahtuma saatiin pystyyn, olen hyvin tyytyväinen, kyllä tämä on onnistunut. Kannattaa lähteä tekemään, kyllä ihmiset sitten tulevat mukaan, Kärkkäinen vakuuttaa.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.