Hurstille hynää -tukikonsertti Tavastialla

31.01.2018 - 11:45

Torstaina 8. helmikuuta Tavastia-klubilla järjestettävä hyväntekeväisyyskonsertti kerää varoja Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n avustustyön tueksi. Konsertin lipputulot tilitetään sataprosenttisesti avustustyöhön. Liput ovat nyt myynnissä.

Illan aikana Tavastian lavalle nousee joukko eturivin muusikoita. Mukana Hurstin työtä ovat tukemassa muun muassa Olavi Uusivirta, Tuure Kilpeläinen, Anssi Kela, Erin, Jonna Tervomaa, Elias Gould, Veljekset von Hertzen, Mikko Joensuu, Vesa Aaltonen Proge Band & Eero Raittinen ja Ringa Manner sitralive. Konsertin kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Hurstin ruoka-aputyön jatkumisen turvaamiseksi. Tilaisuuden järjestää joukko yksityishenkilöitä.

Lukuisien suomalaisten selviytyminen ruoka-avun varassa

Heikki Hurstin johtama avustustyö ja ruoka-apu vähävaraisille on konsertin järjestäjien mielestä tässä tilanteessa äärimmäisen tärkeää. Lukuisien suomalaisten selviytyminen on ruoka-avun varassa. Järjestäjien näkemys kuitenkin on, että poliitikkojen tulee pikaisesti löytää sellainen ratkaisu perustoimeentulon turvaamiseksi, että kenenkään ei tarvitse seisoa leipäjonoissa.

– Jatkuvasti lisääntynyt ruoka-avun tarve on häpeällistä Suomen maineelle hyvinvointivaltiona. Haastamme niin Helsingin kaupungin kuin Suomen valtion löytämään pikaisen ratkaisun ihmisten selviämiseen ilman ruoka-avun jonottamista, sanoo Liisa Tolonen.

– Olemme kiitollisia kaikesta avusta ja juuri nyt olemme tilanteessa, jossa pärjäämme seuraavat kolme kuukautta, arvioi jo 50 vuotta jatkunutta Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n ruoka-apua pyörittävä Heikki Hursti.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.