Helsinki2006 haluaa toisenlaista Eurooppaa

11.08.2006 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Lue lisää Tiedonantajasta nro 28/2006 ja osoitteesta www.helsinki2006.net.

Kuukauden päästä, lauantaina 9. syyskuuta järjestetään Helsingissä suurtapahtuma toisenlaisen Euroopan puolesta. Helsinki 2006 -verkosto kokoaa yhteen lukuisia yhteiskunnallisia tahoja, jotka ovat huolissaan EU:n kehityksestä ja jotka haluavat vaikuttaa sen toimintaan. Samalla, kun EU:n huippujohtajat kokoontuvat Helsinkiin keskustelemaan unionin tulevaisuudesta, tulee kansalaisyhteiskunta tuomaan omat teemansa esiin. Niitä ovat rauha, työ, peruspalvelut, ympäristö ja tasa-arvo.


Kello 13 Helsingin Rautatientorilla aukeaa kansalaisjärjestötori. Suurmielenosoitus starttaa samalta torilta klo 15. Rautatientorilla on myös lava, jolla kuullaan puheita ja musiikkiesityksiä.


– Suurtapahtuman järjestelyt ovat lähteneet hyvin liikkeelle ja mukaan liittyy jatkuvasti uusia järjestöjä, kertoo Leona Kotilainen Rakennusliitosta.


Mukana olevien järjestöjen kirjo on monipuolinen. Erityisen tyytyväinen Kotilainen on siihen, että tapahtuma kiinnostaa myös ay-liikettä: mukana on Rakennusliitto sekä lukuisia yksittäisiä ammattiosastoja muistakin liitoista....

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli