Ei Natolle!

08.02.2010 - 09:48
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Pasi Tervo ja Aaro Heikkinen banderollitalkoissa. / TA |

Naton huippukokous järjestetään ensimmäisen kerran Naton ulkopuolisessa maassa, kun maaliskuun alussa ulkoministeri Aleksander Stubb isännöi Suomessa pidettävää kokousta.

— Se on myös osa Naton PR-toimintaa. Luodaan myönteistä kuvaa sotilasliitosta, joka on valmis sotimaan ympäri maailman, sanoo hitsaaja Aaro Heikkinen Iisalmesta.

Hän on mukana järjestämässä Kuopioon "Ei Natolle!"-tapahtumaa lauantaina 27. helmikuuta. Tapahtuma alkaa torilta klo 10.30, jossa kuullaan musiikkia ja puhuvat muun muassa Heidi Komulainen ja Hanna Era. Se jatkuu Kuopion työväenyhdistyksen talolla Suomen Rauhanpuolustajien toiminnanjohtajan Teemu Matinpuron alustuksella klo 12 ja useilla pyydetyillä puheenvuoroilla. Ryhmätöissä ideoidaan Naton vastaista toimintaa.

— Eliitin Nato-innosta huolimatta kansalaisten valtaenemmistö on jäsenyyttä vastaan. Oman mielipiteen ilmaiseminen on demokratian peruspilari, muistuttaa Aaro Heikkinen.

— Haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden sanoa painavan sanansa. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee liikkeelle, se on hirmu tärkeää.

— Tämä on ikäänkuin lähtölaukaus Naton vastaiselle toimintaviikolle. Voidaan järjestää eripuolilla Suomea voimavarojen mukaisia esiintymisiä. Kaikki huipentuu valtakunnalliseen mieleosoitukseen Helsingissä 4. maaliskuuta. Olen lähdössä sinne, haluan näin ilmaista kantani - Nato pois Suomesta!

www.natonvastaiset.blogspot.com

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (34 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.