9/11 herättää yhä kysymyksiä

13.09.2011 - 10:20
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Kaikkein mystisin asia syyskuun 11. päivänä 2001 oli WTC 7:n romahtaminen, vaikka siihen ei törmännyt ainuttakaan lentokonetta. / TA |

Syyskuun 11. päivän terrori-iskuista New Yorkin World Trade Centerin torneihin ja Pentagoniin tulee kuluneeksi kymmenen vuotta. On ymmärrettävää, että yhdysvaltalaisille ja varsinkin iskuissa surmansa saaneiden omaisille vuosipäivä on ”pyhä”, ja kaikenlainen virallisen tarinan kyseenalaistaminen loukkaavaa. Siitä kaiketi kaikki ovat yhtä mieltä, että iskut aloittivat USA:n ja sen kumppaneiden hyökkäyssodat Afganistanissa ja Irakissa tai – toisin päin sanoen – niitä käytettiin tekosyynä hyökkäyssotien aloittamiseen. Eikä sotimisessa näy loppua.

Kaiken kaikkiaan sille ei kuitenkaan voi mitään, että monet syyskuun 11. päivän tapahtumat ovat yhä hämärän peitossa. Virallisen tarinan epäilijät rakennusinsinöörejä myöten ovat kyseenalaistaneet virallisen totuuden. Joillakuilla on mottona jopa, että ”en usko virallista tarinaa, koska tiedän virallisen tarinan”. Seuraavassa listaa kysymyksistä, joihin ei ole saatu vastauksia ja joita ei ole alistettu puolueettomaan tutkintaan, vaikka ne ovat oikeutettuihin epäilyihin perustuvia oikeutettuja kysymyksiä:

  • Syyskuun 11. päivänä järjestettiin lukuisia sota- ja terrorintorjuntaharjoituksia. Niitä koskevat tiedot on luokiteltu salaisiksi. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan eräissä niistä oltiin tekemisissä myös lentokonekaappauksien kanssa ja tuotettiin vääriä tutkasignaaleja. Miksi oikea isku tapahtui juuri silloin, kun sitä vastaan oltiin harjoittelemassa? Oliko isku osa jotain harjoitusta?
  • Miksi Pohjois-Amerikan ilmapuolustuskomennon NORADin sääntöjä muutettiin ensimmäistä kertaa useita viikkoja ennen syyskuun 11. päivää ja siltä otettiin pois vastuu siepattujen lentokoneiden alas ampumisesta ja annettiin tämä vastuu ensimmäistä kertaa sen historiassa siviilille, puolustusministeri Donald Rumsfeldille. Vastuu palautettiin taas NORADille terrori-iskujen jälkeisenä päivänä.
  • Miten on mahdollista, että vaikka World Trade Centerin tornit oli rakennettu kestämään lentokoneiden iskuja ja tulipaloja, ne tuhoutuvat täydellisesti samalla tavoin kuin räjäyttämällä purettavat rakennukset? Lähes koko todistusaineisto eli rakennusten teräsjäänteet kuljetettiin nopeasti Kaukoidän sulattamoihin.
  • Miksi uutistoimistot kertoivat, että WTC 7 romahti, lähes puoli tuntia ennen kuin niin tapahtui, vaikka siihen ei törmännyt mikään lentokone? Vain muutamat sen kerrokset olivat tulessa, eikä ollut mitään merkkiä siitä, että se oli vakavassa vaarassa.
  • Miten on mahdollista, että kansainvälinen sijoittajarengas tiesi etukäteen iskun ajankohdan, kohteen ja käytettävät lentokoneyhtiöt ja yritti hyötyä sisäpiiritiedosta ostamalla iskusta kärsivien yritysten myyntioptioita, joista saa voittoa, jos kurssit laskevat?
  • Miten on mahdollista, että presidentti George W. Bush istui kuuntelemassa lasten satuja pässistä floridalaisessa koulussa vielä 20 minuuttia senkin jälkeen, kun molempiin WTC:n torneihin oli törmätty ja kolmas kone kääntynyt kohti pääkaupunkia? Miksi Bushin turvamiehet eivät vieneet presidenttiä turvaan, kun oli ilmeistä, että kansankunta oli hyökkäyksen kohteena? Miksi he toimivat niin kuin olisivat tienneet, että mitään vaaraa ei ollut?
  • Miksi FBI ei vaatinut Osama bin Ladenia kiinni ja vastuuseen syyskuun 11. päivän iskuista? Koska FBI myönsi, ettei heillä ollut mitään todisteita yhdistää häntä tapahtuneeseen.
  • Miksi neljäs lentokone, joka syöksyi maahan Shanksvillessä, tuhoutui niin olemattomiin, että mitään ei jäänyt jäljelle, ei ruumiita, ei matkatavaroita, ei metallia, ei mitään, ensimmäistä kertaa ilmailun historiassa? Kuitenkin kerrottiin, että konekaapparin käsin kirjoitettu lappunen löytyi.

Totta kai omituisuuksia on paljon enemmän kuin yllämainitut. Skeptikkojen esiin tuomat kysymykset herättävät väistämättä myös suurta yleisöä vaatimaan vastauksia. Ihmiset tuomitsevat terroriteot, kuka niitä tekeekään. Mutta juuri siksi, että ihmiset haluavat terrorin loppuvan, heidän on saatava tietää, mitä oikein tapahtui 11. syyskuuta .Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Pääkirjoitukset

Kommentit (45 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.