Vastavirtafestivaali valtaa Vanhan

27.01.2011 - 11:49
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
  • Toivo Koivisto
Vanhalla vietettiin festivaaleja myös 2008 elokuussa. / Toivo Koivisto |

Maaliskuun alussa kannattaa suunnata suuremmalla joukolla ja kauempaakin Helsinkiin. Lauantaina 5. maaliskuuta Vanhan Ylioppilastalon valtaa nimittäin Vastavirtafestivaali, vasemmistolaisen politiikan ja kulttuurin monipuolinen foorumi.

– Vastavirtafestivaalia järjestämään on kutsuttu eri järjestöjä ja tahoja. Nyt mukana on toista kymmentä toimijaa, jotka edustavat laajasti niin vasemmistolaisia ja punavihreitä poliittisia järjestöjä kuin asukas-, ay- ja rauhanliikettä, kertoo festivaalia koordinoiva Juha-Pekka Väisänen.

Lauantain ohjelma on jaoteltu niin, että seminaarit, keskustelut ja muu poliittinen sisältö polkaistaan käyntiin jo aamupäivällä. Alkuillasta on luvassa korkeatasoinen poliittisen laulun konsertti sekä klubityyppistä musisointia. Vastavirtafestivaalin päätteeksi on tarjolla nuorekasta, radikaalia musiikkia. Tarkempi ohjelma ja esiintyjät julkaistaan ensi viikolla.

– Pistäkää jokainen kalenteriin merkintä maaliskuun 5. päivän kohdalle ja tulkaa paikalle. Luvassa on alkukevään kovin poliittinen tapahtuma Suomessa, lupaa Väisänen.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.