Torilla tavataan 12. toukokuuta!

07.05.2012 - 09:19
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

On tullut aika saada äänemme kuuluviin. On tullut aika muuttaa suuntaa.

Lauantaina 12. toukokuuta on Espanjan 15M ja Yhdysvaltain Occupy-liikkeen kutsuma kansainvälinen toimintapäivä rahavaltaa vastaan, todellisen demokratian ja globaalin muutoksen puolesta.

Occupy-liikkeen manifesti: Me olemme 99%!

Viime lokakuun 15. päivä marssimme kaduille yli tuhannessa kaupungissa 82 maassa. Otimme kadut haltuumme, organisoiduimme ja otimme ensimmäiset askeleet polulla maailmanlaajuiseen muutokseen.

Siitä on nyt kulunut yli puoli vuotta, eikä ääntämme ole vieläkään hiljennetty – jatkamme äänemme korottamista tehdäksemme selväksi poliitikoille ja pankkiireille etteivät he edusta meitä. Että olemme koordinoituja, että meillä on yhteisiä ajatuksia ja että vaadimme kaikki maailmaa jossa 99%:n hyvinvointi asetetaan etusijalle.

Hallitustemme legitimiteetti tulee ainoastaan siitä, että ne palvelevat suurten kansanosien etuja eivätkä pienen etuoikeutetun vähemmistön.

Me olemme yhdistyneitä, me olemme kaikkialla, me olemme siellä jossa vähiten meitä odotatte.

Me tulemme vaatimaan järkkymättömästi, väkivallattomin tavoin, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, vaurauden uudelleenjakoa ja eettistä yhteiskuntaa, samalla kun tuomitsemme köyhyyden, epätasa-arvon, luonnon tuhoamisen ja korruption työkaluina, joita vallanpitäjät käyttävät alistaakseen yhteiskuntiamme.

Emme tule lopettamaan ennen kuin saavutamme tavoitteemme. 99% kansasta tulee valtaamaan kadut uudelleen ja uudelleen kunnes me, kaikki yhdessä, saamme itse päättää millaisessa maailmassa haluamme elää. Haluamme maailmanlaajuisen muutoksen.

Muutetaan kadut maailman suurimmaksi kovaääniseksi toukokuun 12. päivä.

Koska me olemme 99%, emmekä hyödykkeitä poliitikkojen ja pankkiirien käsissä.

Torilla tavataan 12. toukokuuta!

Tapahtumia eri puolilla Suomea

  • Helsingissä Torikokous-Occupy Helsinki kutsuu 12.5. klo 12 Paasikiven aukiolle, jossa avoin mikrofoni. Klo 14 lähtee kulkue. Klo 16 Ihmisten torilla työrymiä. Klo 18 Torijuhlat

Tiedonantajan verkkojulkaisun galleriassa Helsingin torikokouksen vaiheita Toivo Koiviston valokuvaamana >>>

  • Tampereella Torikokous valtaa Vanhan kirjastotalon puiston 12.5. klo 12
  • Turussa Torikokous 12.5. klo 12 Kauppatorilla
  • Lahdessa tavataan torilla 12.5. klo 11
  • Jyväskylässä vallataan kävelykatu 12.5. klo 12-15 keväisen piknikin merkeissä
  • Joensuussa torikokous Mahdollisuuksien torin yhteydessä klo 10 alkaen, klo 11 keskustelu finanssikriisi-demokratia-kuntapalvelut ja klo 13 kaivostoiminnasta
  • Iisalmessa tavataan torilla klo 10-14
  • Kajaanissa tavataan torilla klo 10 alkaen

torillatavataan.wordpress.com >>>

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (6 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.