"Reseptit joukolla vaalikentille"

03.02.2011 - 15:39
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Jari Heinonen on perehtynyt Marxiin. Hänen mukaansa vaalikamppailussa alkaa nousta esille politiikan sisältö. / YouTube |

Suomen kommunistisen puolueen keskiviikkona julkistettu vaaliohjelma on tiivis ja puuttuu oleellisiin asioihin. Lisäksi Meillä keittää! -reseptivihko antaa vielä laajemmin vastauksia ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin, sanoo professori Jari Heinonen.

Pirkanmaalla eduskuntavaaliehdokkaana oleva Heinonen korostaa, että ohjelman ja reseptien sanoma on vietävä joukolla kentälle, ihmisten pariin.

– Sisältö alkaa vaalikamppailussa nousta esille. Köyhyys ja tuloerojen kasvu huolestuttavat monia, ja näissä ihmisiä kiinnostavissa asioissa meillä on paljon sanottavaa.

Heinonen muistuttaa, että Suomessa on EU-mittareiden mukaan 700 000 köyhää. Moni joutuu arjessa sinnittelemään työmarkkinatuen, asumistuen ja toimeentuloluukun bermudankolmiossa, josta nykypäättäjillä ei ole harmainta aavistusta eikä omakohtaista kokemusta.

Tunisiassa ja Egyptissä ovat joukkoliikkeet lähteneet kumoamaan pienen eliitin harvainvaltaa.

– Samalla tavalla meillä on Suomessa rahaeliitti, joka riistää itselleen kohtuuttoman osan kansantalouden kakusta. Sille SKP toivottaa kenkää, sanoo Jari Heinonen.

Katso Jari Heinosen vaalivideo YouTubesta!

www.jariheinonen.net

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (4 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.