Helsingissä vaadittiin loppua Turkin sodalle kurdeja vastaan

10.02.2018 - 17:15
Narinkkatorilta lähetettiin terveisiä fasisteille

Helsingin Narinkkatorilla on vastustettu tänään lauantaina Turkin armeijan ja sen rinnalla taistelevien jihadististen hyökkäystä Afrinin itsehallintoalueelle Pohjois-Syyriaan. Turkin imperialistisen sotapolitiikan vastustaminen on saanut ihmisiä liikkeelle koko viikon ajan ja torilla onkin jaettu tietoa tilanteesta Suomen Kurdien kulttuurikeskuksen ympärivuorokautisella infoteltalla. Tänään infoteltta on ollut paikalla viimeistä päivää, joten paikalle kutsuttiin Afrinin itsehallinnon tukijoita ja Turkin hyökkäyksen vastustajia mielenosoitukseen.

Tiedonantaja oli paikalla mielenosoituksessa. Paikalla liehuivat liput ja Erdoganin sekä ISIS:n vastaisia iskulauseita Afrinia ja Rojavaa puolustaen huudettiin ilmoille. Paikalle oli eksynyt myös muutama "kansallismielinen" vastamielenosoittaja. Heidän toimintaansa ihmettelivät useat, sillä jihadistien vastaisen taistelun tukemisen luulisi olevan selkeä toimintamalli. Ilmeisesti heidän toiminnassa ollaan johdonmukaisia vain rasismissa.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.